Vi behandlar hundar
och katter i en personlig och trygg miljö

Vi ger dig ett trevligt och tryggt bemötande.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Den personliga veterinären

Sannegårdens Djurklinik är kliniken på Norra Älvstranden i Göteborg. Här arbetar tre veterinärer: Anna Einarsson, som innehar specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, veterinär Cornelia Renk inriktad på ultraljud och kirurgi samt allmänpraktiserande veterinär Mirielle Melani Johansson, utbildad på tandvård. Tillsammans med övrig personal ser vi till att ditt djur mår bra under vistelsen hos oss.

På Sannegårdens Djurklinik får djurägaren ett personligt bemötande samtidigt som det erbjuds kvalificerad djursjukvård.

Sannegårdens Djurklinik är medlem i föreningen Svensk Djursjukvård och vi har åtagit oss att följa deras kvalitetslöften.

MEDLEM I BRANSCHORGANISATIONEN

Våra kvalitetslöften till dig som djurägare

Vi tar väl hand om ditt djur och ger professionell vård. Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och följer veterinärmedicinska riktlinjer och behandlingsnormer. För den medicinska ledningen ansvarar en veterinär.

Vi finns tillgängliga – du ska alltid kunna nå en veterinär. Vi är tydliga med hur vi har öppet. Om vår verksamhet är stängd hänvisar vi dig till en kollega med rätt kompetens.

Vi möter dig med respekt och tydlighet. Det innebär också att du ska ha tillgång till den information du behöver för att kunna delta i besluten om ditt djurs vård.

Vi utvecklar oss för att möta dina och ditt djurs behov. Våra medarbetare får individuell och kontinuerlig fortbildning. En veterinär ansvarar för personalens medicinska kunskapsutveckling.

Vi har åtagit oss att följa de gemensamma kvalitetslöftena för Svensk Djursjukvård. Om du upplever att vi inte gör det kan du anmäla det till deras etikråd.

 

JOBBA HOS OSS

  Veterinär

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av smådjurssjukvård, är förtrogen med de vanligaste kirurgiska ingreppen inom mjukdelskirurgi och självständigt kan utföra medicinska utredningar. Har du erfarenhet av tandvård hos hund och katt är det meriterande.

Hos oss arbetar idag ett trevligt gäng på åtta personer bestående av en leg djursjukskötare, fyra djurvårdare på utökad nivå och tre veterinärer. Vi ser fram emot att välkomna fler arbetskamrater!

Välkommen med din ansökan till klinikchef Anna Einarsson email: info@sannegardensdjurklinik.se

Har du frågor om tjänsten är du förstås välkommen att kontakta Anna Einarsson på telefon 031-22 50 52.

ERFAREN PERSONAL

Vi jobbar här

Cornelia Renk

Cornelia Renk

Leg. Veterinär

Inriktad på tandvård, ultraljud och kirurgi.

Anna Einarsson

Anna Einarsson

Leg. Veterinär, klinikchef

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.

Mirielle Melani Johansson

Mirielle Melani Johansson

Leg. Veterinär