Vi behandlar hundar
och katter i en personlig och trygg miljö

Vi ger dig ett trevligt och tryggt bemötande.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Den personliga veterinären

Sannegårdens Djurklinik är kliniken på Norra Älvstranden i Göteborg. Här arbetar tre veterinärer: Anna Einarsson, som innehar specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, veterinär Cornelia Renk inriktad på ultraljud och kirurgi samt allmänpraktiserande veterinär Mirielle Melani Johansson, utbildad på tandvård. Tillsammans med övrig personal ser vi till att ditt djur mår bra under vistelsen hos oss.

På Sannegårdens Djurklinik får djurägaren ett personligt bemötande samtidigt som det erbjuds kvalificerad djursjukvård.

Sannegårdens Djurklinik är medlem i föreningen Svensk Djursjukvård och vi har åtagit oss att följa deras kvalitetslöften.

MEDLEM I BRANSCHORGANISATIONEN

Våra kvalitetslöften till dig som djurägare

Vi tar väl hand om ditt djur och ger professionell vård. Vi arbetar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och följer veterinärmedicinska riktlinjer och behandlingsnormer. För den medicinska ledningen ansvarar en veterinär.

Vi finns tillgängliga – du ska alltid kunna nå en veterinär. Vi är tydliga med hur vi har öppet. Om vår verksamhet är stängd hänvisar vi dig till en kollega med rätt kompetens.

Vi möter dig med respekt och tydlighet. Det innebär också att du ska ha tillgång till den information du behöver för att kunna delta i besluten om ditt djurs vård.

Vi utvecklar oss för att möta dina och ditt djurs behov. Våra medarbetare får individuell och kontinuerlig fortbildning. En veterinär ansvarar för personalens medicinska kunskapsutveckling.

Vi har åtagit oss att följa de gemensamma kvalitetslöftena för Svensk Djursjukvård. Om du upplever att vi inte gör det kan du anmäla det till deras etikråd.

 

JOBBA HOS OSS

Vi söker ny veterinärkollega!

Vill du både utvecklas i din roll som veterinär inom dina intresseområden och ha en arbetssituation som går ihop med ditt privatliv kan vi vara arbetsplatsen för dig!

Sannegårdens Djurklinik är en fristående, privatägd klinik som sedan sommaren 2006 finns på Norra Älvstranden i Göteborg. Vår klinik ligger i vackra omgivningar där lunchpromenaderna kan tas längs kajen vid Eriksberg eller över Sörhallsberget. Kliniken är välutrustad med eget lab, digitalröntgen och ultraljud. Vi har en operationsavdelning  och en separat tandavdelning, båda med inhalationsanestesi.

Antingen har du några års erfarenhet av djurssjukvård, är förtrogen med de vanligaste kirurgiska ingreppen inom mjukdelskirurgi och självständigt kan utföra medicinska utredningar och vet vilka områden du vill utvecklas inom. Eller så är du en ny kollega som fortfarande vill utforska de flesta delarna inom smådjurssjukvården och lära dig av våra erfarna veterinärer och övriga kollegor. Oavsett står vi aldrig ensamma på kliniken utan kan alltid bolla fallen sinsemellan.

Hos oss arbetar idag ett trevligt gäng på sex personer bestående av två leg djursjukskötare, två djurvårdare på utökad nivå och två veterinärer. Vi ser fram emot att välkomna fler arbetskamrater!

Då kliniken är öppen helgfria vardagar, kl 8-17, är det ingen kväll- eller jourtjänstgöring och med välorganiserade arbetsscheman undviker vi övertid och värnar om våra raster. Det finns goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och att påverka verksamheten du arbetar i. Tjänstgöringsgrad är flexibel och det är viktigt för oss att yrkesliv och privatliv går ihop.

Kollektivavtal finns och vi har även ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Låter det intressant?

Maila din ansökan i pdf-format till anna@sannegardensdjurklinik.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Einarsson tel. 0709496133 (chefveterinär och ägare) eller klinikchef Camilla Mathiasson tel. 031 225052

 

ERFAREN PERSONAL

Vi jobbar här

Cornelia Renk

Cornelia Renk

Leg. Veterinär

Inriktad på tandvård, ultraljud och kirurgi.

Anna Einarsson

Anna Einarsson

Leg. Veterinär, klinikchef

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.